naam
Foto2
Foto1
Foto3

Vervolg natuurgeneeswijze


Touch for Health

Touch for Health is een spier- en energieversterkende techniek die onder andere tot doel heeft het lichaam in balans te brengen en te houden. Door het meten van spierspanning in diverse spiergroepen kunnen verschillende blokkades in het lichaam worden opgespoord. Bij het testen van de spieren worden meestal de schouder- of handspieren gebruikt. Getest kan worden welke correctie methoden het beste kunnen aansluiten.
Voorbeelden van corrigerende methoden zijn:

Ontwikkelingspsychomotoriek

Ontwikkelingspsychomotoriek gaat uit van de natuurlijke ontwikkeling van ieder uniek mens. Bij een veilige ontwikkeling zal een mens zich vrij in lichaam en geest voelen. Wanneer iemand een onveilige periode in zijn ontwikkeling heeft meegemaakt, kan dit leiden tot fysieke en/of psychische klachten. De ontwikklingspsychomotoriek is erop gericht om met behulp van specifieke oefeningen de natuurlijke ontwikkeling weer op gang te brengen. Hierdoor kunnen lichaam en geest weer in balans komen en klachten verminderen of verdwijnen.

Healing

Bij healing wordt er gebruik gemaakt van energievelden. Door dit veld waar te nemen is het mogelijk om hier balans in te brengen. De therapeut kan mensen onder andere leren om hun eigen engergieveld waar te nemen en in balans te brengen. Dit heet zelfhealing.

Terug
poppetjes (5K)