naam
Foto2
Foto1
Foto3

Wie ben ik

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik, Andrea Derksen, een opleiding gaan volgen voor radiodiagnostisch laborante. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik werk twee dagen in de week op een röntgenafdeling en maak daar röntgenfoto's. Over het algemeen heb ik bij dit werk te maken met kortdurend patiënten contact.
Omdat ik behoefte had aan wat intensiever contact met mensen heb ik me naast mijn werk bezig gehouden met sportmassage, touch for health, edukinesiologie, psychomotoriek en healing. Daarnaast heb ik het altijd boeiend gevonden om het ontwikkelingsproces van mijn eigen kinderen en hun vrienden te volgen.
Het plezier in omgang met kinderen en het begrip voor de positie van de ouders, heeft ervoor gezorgd dat ik ben begonnen met een opleiding voor kindercounselor.
De leuke en boeiende ervaringen die ik als counselor met ouders en kinderen heb opgedaan hebben ertoe geleid, dat ik verder ben gegaan met het volgen van een opleiding voor kinder- en jeugdtherapie. Ik begeleid nu met veel plezier kinderen, jongeren en ouders.

poppetjes (5K)